mandag 12. august 2013

Sakte fremgang og regnvær

Hoppla!

Einsetåsen 42, nå offisielt! :D
Forrige uke var det ingen snekkere i huset, men i dag ankom Roar huset hvor bas Arvid hadde to kollegaer i full sving med å hjemle av rom i både første og andre etasje. Nede er det meste av rom delt opp med reisverk, så der kan man klart se for seg hvordan det blir. Oppe har de begynt å legge bunnsville på en del av rommene, så regner med at om et par dager så begynner det å ligne på noe der også!

Sissel brukte mye tid på å beise i forrige uke, og vi har kanskje fått unna litt over halve av det som skal bli grått. Det er mye igjen i høyden, og masse småkroker med vanskelig tilgang gjenstår. Til slutt er det alle de hvite detaljene som må tas. Alt til sin tid :)

I dag har det regnet i ett kjør fra morgen til kveld, så det ble konsentrert rundt videre isolering inne i huset. Ferdig med alle yttervegger nå, og har så smått begynt oppunder taket ute i kottene i andre etasje.




Garasjen har fått litt fremgang. Mønebord har kommet på plass, med tilhørende kapping og avstiving av taklekter. Nå er det faktisk klart for å begynne å legge tak! Måtte jobbperioden jeg gikk inn i nå i dag gå fort, og la det nå for all del regne fra seg til da! ;)
Prøveparkerte faktisk bilen inne i garasjen i dag, og det blir godt med plass!
Garasjeport og vinduer er bestilt, da er det bare å begynne med kledning og fullføre etterhvert som økonomien tillater det! Gledes! :)



Sist men ikke minst:
Vi har bestilt kjøkkeninnredning! :D
Samme fronter som DISSE, altså fra Ikea. Vi bestilte komplett innredning, med kjøkkenøy og hvitevarer. Skulle gjerne hatt benkeplater i stein, men det strekker dessverre ikke budsjettet seg i nærheten av! Kanskje senere! ;)









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar