lørdag 3. august 2013

Isolasjon

Den siste tiden har vi selv stort sett jobbet med beising av hus og bygging av garasjen. I går skjedde derimot det noen av oss hadde fryktet en stund; Kneet til pappa Øyvind gikk i stykker.
Han har slitt med utslitte knær pga fotballkarrière i yngre alder, men den siste tiden har det blitt såpass ille at beskjeden fra legen er at nå er den eneste utveien å operere inn noe kunstig. I går stoppet det seg totalt, og nå sitter han nok med en pose frosne erter rundt kneet og jamrer over hvor kjipt det er å sitte å ikke få gjort noe ;) Full pott for innsats, kanskje litt i overkant når det går utover kroppen slik! ;)

Her er et relativt godt beskrivende bilde av hva vi bruker tiden på nå:



Vi har begynt å isolere yttervegger i første etasje, og har vel fått unna sånn cirka halve der nå. Jobben går som en lek når man har skikkelig verktøy å hjelpe seg med. Takk til Tradbo for at de hentet isolasjonsbenken vi bruker. Den gjør måling og kutting av isolasjon til en lek!



Til slutt et par detaljer. Først den fine Stryntrappa av metall. Litt skuffet over hvor enkel den var i virkeligheten :P Neida, det er bare ei anleggstrapp. Til sist en liten morsom sak som viser hvordan det kan gå når ting kanskje går litt fortere enn strengt talt nødvendig. Eller hva mener du, Øyvind? ;)
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar