mandag 29. juli 2013

Nesten tørr garasje!

Hoppla hei!

Denne karen var å se på mønet på huset her en formiddag, og han nektet å hoppe ned før jeg hadde skaffet snekkerne noe godt å drikke ;) Som sagt, så gjort, og så hoppet han!


For ei uke siden var det kun plate og lecamur som var å se på tomta til garasjen. I dag la vi siste delen av undertaket og omtrent alt av taklektene, så når vi har fått på plass endeveggene i andreetasjen så har vi tørr garasje! Mønsås neste der også? ;)



Sissel og mamma har vært flittige med malerpenslene de siste dagene. En av fem tilitersbøtter med maling er oppbrukt, og vi begynner å se hvordan det kommer til å ta seg ut når det er ferdig. Det blir flott! Rundt vinduene skal vi male med vanlig hvit, samme som vindusrammene. Det kommer til å harmonere bra med fargen. Hjørnekassene er vi litt usikre på ennå.  





Til slutt et lite stemningsbilde fra fredags formiddag. Vi våknet til gørrtjukk tåke ute i Kvisvika, men da Kåre og Roar kom til Einsetåsen så lettet den gradvis og ga oss et fantastisk skue. Ingenting å si på den utsikten vår nei! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar